NLP tehnike za bolje rezultate u poslovanju i životu
................................................................................................................................
Komunikacija i komunikacijske vještine u okviru Neuro-Lingvističkog Programiranja (NLP) naziv je seminara koji se danas (11.04.2006.) i sutra održava u Sarajevu u organizaciji Centra za edukaciju kadrova Privredne komore Kantona Sarajevo.

Ova dvodnevna edukacija okupila je oko deset polaznika iz vodećih sarajevskih firmi, a predavač je Šemsudin Zaimović, certificirani praktičar NLP-a.

"To je škola izvrsnosti koja pruža ljudima alat za bolju komunikaciju, pregovaranje i vođenje ljudi i nudi vrlo praktične tehnike koje se mogu lako i jednostavno naučiti. Na taj način će osoba postati bolji komunikator i može ostvariti bolje poslovne i druge rezultate", kazao je Zaimović.
Neuro-Lingvističko Programiranje je studija komunikacije, ljudskog ponašanja i procesa koji se odvijaju u njihovoj pozadini i kao tehnika se godinama koristi u vodećim kompanijama, korporacijama i organizacijama u razvijenim zemljama u svrhu poboljšanja međuljudskih odnosa.

Seminar je interaktivnog karaktera i predviđen je veći broj konkretnih vježbi kako bi polaznici što bolje utvrdili svoje znanje.

Izvor PKKS ...
KONZALTING - EDUKACIJA - OSOBNI RAZVOJ
       NEKE OD NAŠIH AKTIVNOSTI:

  • povratak na sadržaj ...