Metode i načini izvođenja ...
................................................................................................................................
U mogućnosti smo vam ponuditi pohađanje međunarodno priznatih i certifikovanih NLP seminara za sticanje zvanja "NLP Practitioner" i "NLP Master Practitioner" kao i seminare zasnovane i oblikovane na osnovu naprednih elemenata NLP-a sa sledećim temama: Komunikacija i komunikacijske vještine, Upravljanje ciljevima i vremenom (TM), Prezentacijske vještine, retorika, Osobna učinkovitost, Motivacija zaposlenih, Stvaranje timova i timski rad, Upravljanje ljudskim resursima (HRM), Metode i vještine poslovnog pregovaranja, Psihologija prodaje i prodajne vještine, Upravljanje konfliktnim situacijama, Vještine vođenja poslovnih sastanaka, Trening za interne trenere, Stres menadžment, Coaching i individualni trening.

Pored navedenih tema u mogućnosti smo vam ponuditi i održavanje "in-house" seminara. "In house" seminari se održavaju na vaš zahtjev, po programu posebno izrađenom i prilagođenom  vašoj organizaciji.

Ono što naše seminare čini posebnim jeste: bogato praktično iskustvo predavača i maksimalna interakcija sa polaznicima, minimum teorije a maksimum prakse, primjenljivost naučenog u svakodnevnom životu.
KONZALTING - EDUKACIJA - OSOBNI RAZVOJ
NLP Practitioner: ...
ICI Coach Training: ...


NLP i osobni razvoj:
Komunikacija i vještine komunikacije ...
Upravljanje vremenom - (TM) ...
Upravljanje i prevencija stresa ...
Napredne prezentacijske vještine ...

NLP i odnosi sa drugima: 
Stvaranje timova i timski rad ...
Upravljanje ljudskim resursima ...
Psihologija i vještine prodaje ...
Trening za trenere ...