NLP u Raiffeisen Bank Bosne i Hercegovine
................................................................................................................................
U organizaciji Centra za edukaciju kadrova Privredne komore Kantona Sarajevo 05. i 06.10.2006.godine realizovan je dvodnevni "in-house" seminar u Raiffeisen banci Bosne i Hercegovine u Sarajevu. Tema seminara "Napredne prezentacijske vještine u okviru NLP-a" izazvala je veliko interesovanje uposlenih u Raiffeisen banci BiH i rezultirala velikim odzivom polaznika iz svih filijala u BiH (Sarajevo, Mostar, Tuzla).

U toku dva dana polaznici su upoznati sa elementima Neuro-Lingvističkog Programiranja koji kroz poboljšanje komunikacije i komunikacijskih vještina te korištenja elemenata kao što su; upotreba prostornih "sidara", rapport-a, 4MAT tehnike, verbalne i neverbalne komunikacije ... omogućavaju efektno prenošenje poruke, kao i pripremanje i izvodenje kvalitetnih prezentacija. Kroz praktične primjere pripreme i izvođenja prezentacija te video analizom istih, polaznici su ušli u svijet NLP-a i uvidjeli prednosti koje on pruža i kako im može pomoći u njihovom daljnjem radu.

Pored elemenata pripreme i analize sadržaja, dat je akcenat na važnost procesa i kompletne neurolingvističke interakcije u koju su prezentatori uključeni dok prenose sadržaj.

Predavač na seminaru je bio Šemsudin Zaimović iz Lukavca, certifikovani majstor praktičar i predavač NLP-a.

Izvor PKKS ...
KONZALTING - EDUKACIJA - OSOBNI RAZVOJ
       NEKE OD NAŠIH AKTIVNOSTI:

  • povratak na sadržaj ...