Edukacija o upravljanju vremenom
................................................................................................................................
U organizaciji Centra za edukaciju kadrova Privredne komore Kantona Sarajevo u Komori je danas (14.09.2006.) počeo dvodnevni stručni seminar na temu "Upravljanje vremenomu u okviru Neuro-Lingvističkog Programiranja (NLP)".

Interes za pohađanje ove edukacije iskazalo je preko 20 polaznika, uglavnom menadžera i drugih kadrova iz preduzeća i organizacija, koji žele da ovladaju odredenim tehnikama upravljanja vremenom primjenom modernih metoda NLP-a i tako doprinesu većoj efikasnosti u poslovnom, ali i privatnom životu. Predavač je Šemsudin Zaimović certifikovani praktičar i predavač NLP-a.
"Tokom dana često se nepotrebno gubi vrijeme zbog loše organizacije radnog mjesta. Ova činjenica navela nas je da organizujemo seminar na sve popularniju temu o upravljanju vremenom i pokažemo privrednicima kako da uštede vrijeme kojega nikada dosta, da obave ono što su u toku dana planirali", kazao je prilikom otvaranja seminara Faruk Podrug, direktor Centra za edukaciju kadrova.

Za drugi dan seminara planirano je šire upoznavanje polaznika sa pojmom delegiranja, prednostima i problemima, kao i primjenom moderne ALPEN metode u planiranju.

Izvor PKKS ...
KONZALTING - EDUKACIJA - OSOBNI RAZVOJ
       NEKE OD NAŠIH AKTIVNOSTI:

  • povratak na sadržaj ...