Psihologija i vještine profesionalne prodaje
................................................................................................................................
U Privrednoj komori Unsko-sanskog kantona 10. i 11. novembra/studenog 2009. godine održan je seminar "Psihologija i vještine profesionalne prodaje" koji je PK USK organizirala u suradnji sa Agencijom "Slapovi znanja" iz Lukavca.

Seminar je namijenjen menadžerima, vlasnicima firmi, profesionalcima koji imaju stalne kontakte sa kupcima, voditeljima prodaja, prodajnim referentima i samostalnim komercijalistima, prodajnim zastupnicima za ključne kupce i svima ostalima koji se susreću sa prodajom kao osnovnim izvorom prihoda.

Cilj seminara zapravo je polaznicima ukazati na načine kako bolje predstaviti preduzeće na tržištu, te ih upoznati s načinima boljeg razumjevanja prodajnog procesa, boljeg razumjevanja potreba kupaca. Sve ovo trebalo bi utjecati na izgradnju vlastitog prodajnog stila, usavršavanje postojećih prodajnih vještina, te dovesti do očekivanog povećanja prodaje.

Na samom početku polaznike su ispred organizatora pozdravili Sadeta Gutlić, generalni sekretar Privredne komore USK i Ljilja Ivušić, stručni suradnik za PR (Public Relations) i edukaciju.

Seminar je u cijelosti realizirao Šemsudin Zaimović, certificirani NLP trener i vlasnik Agencije "Slapovi znanja" iz Lukavca, a polaznici su predstavnici različitih kompanija okupljenih od strane AGENCIJE DORCAS AID INTERNATIONAL predvođeni direktoricom Virginijom Brenner, te predstavnici BH Telecom d.d. Sarajevo Direkcija Bihać.

Izvor PKUSK ...
KONZALTING - EDUKACIJA - OSOBNI RAZVOJ
       NEKE OD NAŠIH AKTIVNOSTI:

  • povratak na sadržaj ...