"Na svu sreću" - Vlašić, Meggle i mi
................................................................................................................................
U prelijepom ambijentu planine Vlašić, u hotelu "Pahuljica" 16. i 17.05.2007.godine realizovan je seminar na temu "Komunikacija i komunikacijske vještine u okviru NLP-a" za uposlene "Meggle - mljekara" d.o.o. Bihać i "Meggle" d.o.o. Posušje.

Cilj seminara je poboljšati komunikacijske vještine uposlenih kao i ukupnu komunikaciju kako unutar preduzeća tako i sa klijentima.

U toku seminara polaznici su upoznati sa naprednim tehnikama NLP-a koje se koriste u svrhu poboljšane komunikacije. Prepoznavanje blokirajućih ponašanja, posljedice loše komunikacije, problemi u interpretaciji, prepreke u komunikaciji, prepoznavanje i korištenje reprezentativnih komunikacijskih sistema, aktivno slušanje, reframing, rapport, pasivno, agresivno i asertivno ponašanje, samo su neke od tema o kojima je bilo riječi u toku ova dva dana.

Akcenat je postavljen na lični razvoj pojedinca kroz razumjevanje komunikacije. Uspješan pojedinac, sretna porodica, zadovoljan poslodavac.

Fokusiranost na cilj, izoštrenost čula i fleksibilnost izbora ponašanja su osnovne poruke ovog seminara.
KONZALTING - EDUKACIJA - OSOBNI RAZVOJ
       NEKE OD NAŠIH AKTIVNOSTI:

  • povratak na sadržaj ...