Upravljanje vremenom - Time Management
................................................................................................................................
U organizaciji Privredne komore Unsko-sanskog kantona Bihać 18. i 19.03.2008.godine održan je dvodnevni stručni seminar na temu "Upravljanje vremenom - Time Management".

Interes za pohađanje ove edukacije iskazao je veliki broj polaznika, uglavnom menadžera ali i drugih kadrova iz preduzeća i organizacija, koji žele da ovladaju određenim tehnikama upravljanja vremenom primjenom modernih metoda NLP-a i tako doprinesu većoj efikasnosti u poslovnom, ali i privatnom životu. Predavač na seminaru je bio Šemsudin Zaimović certifikovani trener NLP-a.

U toku seminara polaznici su upoznati kako da primjenom NLP tehnika, pravilnim postavljanjem ciljeva, određivanjem prioriteta, osvješćivanjem kradljivaca vremena itd. mogu uspješno upravljati vremenom. Upravljati vremenom znači kontrolisati sebe i svoju produktivnost, smanjiti dozu stresa i imati više vremena za sebe, porodicu i prijatelje.
KONZALTING - EDUKACIJA - OSOBNI RAZVOJ
       NEKE OD NAŠIH AKTIVNOSTI:

  • povratak na sadržaj ...