Upravljanje vremenom
................................................................................................................................
U organizaciji Agencije "Slapovi znanja" 09.12.2009.godine u hotelu "Lukavac" u Lukavcu održan je jednodnevni otvoreni seminar na temu "Upravljanje vremenom".

Cilj seminara je ukazati na značaj upravljanja vremenom kao važnom tehnikom koja dovodi do veće efikasnosti u poslovnom, ali i privatnom životu.

U toku seminara polaznici su upoznati kako da primjenom raznih tehnika; pravilnim postavljanjem ciljeva, određivanjem prioriteta, osvješćivanjem kradljivaca vremena itd. mogu uspješno upravljati vremenom. Upravljati vremenom znači kontrolisati sebe i svoju produktivnost, smanjiti dozu stresa i imati više vremena za sebe, porodicu i prijatelje.

Predavač na seminaru je bio Šemsudin Zaimović, certifikovni trener Neuro-Lingvističkog Programiranja.

Neke od izjava polaznika:

  • Seminar je veoma prilagođen lakom usvajanju znanja i tehnika koje možemo koristiti. Na prihvatljiv i jednostavan način stečena znanja možemo početi koristiti odmah po završetku seminara.

  • Postavljanje prioriteta i kontrola kradljivaca vremena se mogu primjeniti u privatnom i poslovnom segmentu, ako su ljudi spremni da budu samokritični.
KONZALTING - EDUKACIJA - OSOBNI RAZVOJ
       NEKE OD NAŠIH AKTIVNOSTI:

  • povratak na sadržaj ...