Vještine prodaje
................................................................................................................................
U organizaciji Agencije "Slapovi znanja" 16.12.2009.godine u hotelu "Lukavac" u Lukavcu održan je jednodnevni otvoreni seminar na temu "Vještine prodaje".

Cilj organizacije ovog seminara bio je ukazati na načine boljeg predstavljanja poduzeća na tržištu, upoznavanje i educiranje o tome kako bolje razumjeti prodajni proces i potrebe kupaca, kao i razumijevanje i izgradnja vlastitog prodajnog stila, te usavršavanje postojećih prodajnih vještina i povećanje prodaje.

U toku seminara polaznici su se upoznali sa tehnikama prodaje i načinima njihove primjene. Kroz praktične primjere i analize prodajnih situacija polaznici su pronašli načine kako nove tehnike primjeniti u vlastitom radu. Psihologija kupca i prodavača, prodajni model u 8 koraka, prodajna komunikacija, rapport, neverbalna komunikacija, VAKOG, aktivno slušanje, samo su neki od elemenata sa kojima su se polaznici upoznali u toku ovog jednodnevnog seminara.

Predavač na seminaru je bio Šemsudin Zaimović, certifikovni trener Neuro-Lingvističkog Programiranja.
KONZALTING - EDUKACIJA - OSOBNI RAZVOJ
       NEKE OD NAŠIH AKTIVNOSTI:

  • povratak na sadržaj ...