NLP Practitioner ...
................................................................................................................................
Prvi stepen edukacije u NLP-u koji na jednom mjestu predstavlja priliku za potpun profesionalni razvoj. Tokom treninga stiče se temeljito razumjevanje osnova NLP-a i čitav niz vještina, metoda i tehnika korisnih kako u svakodnevnim tako i poslovnim situacijama. Na jednom mjestu su skupljene sve vještine koje pojedincu mogu pomoći da postane uspješan u svom poslu i da isti obavlja sa što manje nepotrebnog napora i svakodnevnog stresa.

Trening se održava prema standardu međunarodne NLP asocijacije - International Association of NLP Institutes (NLP-IN).

Trening "NLP Practitioner" vodi Šemsudin Zaimović, prvi NLP Master Trener u BiH i jedan od prvih NLP trenera u regionu koji je priču NLP-a u BiH donio 2002.godine.

Sadržaj treninga:

Trening traje 130 školskih sati predavanja kroz period od minimalno 18 dana.

Trening je podijeljen u 8 modula (7 modula intenzivnog rada plus završni 8 modul integracija znanja, ispit i certifikacija).

Svaki modul traje dva dana (subota i nedelja) i okvirno se održava jednom mjesečno. Održava u vremenu od 09 - 16 sati (pokriva efektivnih 8 radnih školskih časova dnevno plus pauze).

Mjesto održavanja treninga:

Trening se održava u Sarajevu (poslovna zgrada GRAWE Osiguranje, Trg solidarnosti br. 2. Sarajevo).

Certifikacija:

Na kraju treninga polaznici polažu certifikacijski ispit. Oni koji polože ispit stiču zvanje "NLP Practitioner" certifikovano od strane International Association of NLP Institutes (NLP-IN).

Cijena seminara:

Cijena seminara iznosi 2000 KM po polazniku.

  • Za uplate na rate uz potpisivanje ugovora o edukaciji (do 8 rata – kompletna uplata prema dogovorenoj dinamici mora biti izvršena prije zadnjeg modula) cijena iznosi 2200 KM (8 rata po 275 KM).
  • Takođe je moguća uplata na 4 rate u ukupnom iznosu od 2000 KM uz potpisivanje ugovora o edukaciji, po sledećoj dinamici:
- I rata - uplata u iznosu od 500 KM prilikom prijave.
- II rata - uplata u iznosu od 500 KM najkasnije do početka II modula.
- III rata - uplata u iznosu od 500 KM najkasnije do početka III modula,
- IV rata - uplata u iznosu od 500 KM najkasnije do početka IV modula.

U cijenu pohađanja seminara uključeni su svi neophodni materijali, osvježenja u pauzama, certifikat na našem i engleskom jeziku.

Šta polaznici dobivaju lično i profesionalno po završetku seminara?

NLP Practitioner namijenjen je pojedincima i organizacijama koji su svjesni potrebe ulaganja u vlastita znanja i vještine. Što dobivaju lično, a što profesionalno: produktivnost, djelotvornost, fleksibilnost, poboljšanu komunikaciju. Sve pod uvjetom da primjenjuju i vježbaju stečena znanja.

Ovo je program koji tokom osam modula pruža "paket vještina", metoda i tehnika potrebnih u različitim poslovnim i životnim situacijama. Program počinje s komunikacijskim vještinama različitih nivoa kompleksnosti opisanim NLP modelom komunikacije. Nastavlja s modelima lične produktivnosti - od postavljanja ciljeva, lingvističkih obrazaca za postizanje uticaja, do ličnih strategija, ograničavajućih uvjerenja i upravljanja emocionalnim stanjima. Osim toga, program nudi i alate za produktivno vođenje sastanaka, prezentacija i javnih nastupa.

Kroz trening se koristi široki dijapazon alata a ne fiksni način rada. To u budućnosti omogućuje polaznicima da u stvarnim situacijama sami odaberu alate koji su im najbolji za trenutnu situaciju.

Po završetku seminara polaznici će moći; izgraditi bolje odnose s kolegama i poslovnim partnerima, učinkovito prezentirati sebe i firmu, jasnije objašnjavati i biti bolje shvaćeni, planirati i dostizati poslovne ciljeve, biti učinkovitiji na sastancima, unaprijediti manadžerske, liderske i sposobnosti ocjenjivanja zaposlenih, povećati ličnu prilagodljivost i otvorenost prema promjenama, maksimalno koristiti potencijale kolega poznavanjem njihovih motivacijskih strategija, kreativnije razmišljati, učinkovito rješavati probleme i suočavati se s novim izazovima, preuzeti odgovornost za lični razvoj i karijeru

Kome je ovaj program namijenjen i koje su dobrobiti:
  • rukovodiocima i poduzetnicima - novi načini efikasnog komuniciranja, planiranja, pregovaranja, motiviranja,
  • trenerima i edukatorima - otkrivanje novog pogleda na efikasnije učenje i podučavanje,
  • terapeutima - daje novi pristup i tehnike za ostvarivanje dugoročnih promjena kod klijenata,
  • svima koji se bave prodajom - povećanje prodaje putem razumijevanja klijentovih obrazaca kupovanja,
  • svima koji se bave osobnim razvojem - pomoću čitavog niza vještina dobiva se novi snažni impuls i svim ostalim koji žele biti efikasniji i zadovoljniji.

Ako postupate onako kako ste oduvijek postupali, dobićete ono što ste do sad dobijali.

Pokrenite promjenu ...
- NLP - KONSALTING - EDUKACIJA - OSOBNI RAZVOJ -

   NLP Practitioner:

   Obrazac za prijavu ...
   Brošura - Sarajevo 05/17 ...
  
   Termini održavanja:

  
   kontakt:
   Šemsudin Zaimović
   semsudin@yahoo.com
   GSM: ++ 387 61 135 184

   Certifikacija:

   Grupa BP1 - Sarajevo 11/2011 ...
   Grupa BP2 - Banja Luka 04/2012 ...
   Grupa BP3 - Sarajevo 04/2012 ...
   Grupa BP4 - Sarajevo 08/2013 ...
   Grupa BP5 - Sarajevo 03/2014 ...
   Grupa BP6 - Sarajevo 09/2014 ...
   Grupa BP7 - Sarajevo 05/2015 ...
   Grupa BP8 - Sarajevo 04/2016 ...
   Grupa BP9 - Sarajevo 11/2016 ...